Sterke Verhalen
S2A6 - Romeinse rijk

S2A6 - Romeinse rijk

March 26, 2019

In de zesde aflevering van het tweede seizoen reizen de mannen af naar het oude Rome! David vertelt over een schaal met (echte!) ballen, Sebas neemt je mee in de geschiedenis van de kleur paars en Pico vertelt over de gruwelijke herkomst van de bronzen stier! Luister mee en ontdek welke twee verhalen op waarheid berusten en welk verhaal een Sterk Verhaal is! 

S2A5 - Aziatische Keuken

S2A5 - Aziatische Keuken

March 19, 2019

In aflevering 5 maken de mannen een culinaire reis door Azië! Sebas proeft een rupsschimmel, Pico een heerlijke schotel met kat en David een Nepalese kapsalon. Ook in Aziatische keuken is er maar één vraag die we hoeven stellen: Wat is waar en wat is een Sterk Verhaal?

S2A4 - Duitsland

S2A4 - Duitsland

March 12, 2019

In deze aflevering gaan de mannen de grens over! Pico vertelt over een bijzonder bos, Sebas legt uit hoe Nederland bij Duitsland kan horen en David neemt jullie mee in de geschiedenis van het zalige Paasfeest! Dann gibt es nur eine frage: Wat is waar en wat is een Sterk Verhaal?!

S2A3 - Carnaval!

S2A3 - Carnaval!

March 5, 2019

Sebas, David en Pico vieren carnaval! Op de valreep van het knalfeest hebben ze daarom alle drie een verhaal meegenomen uit de carnavalswereld! Sebas vertelt over een 'beef' tussen Afrojack en Snollebollekes, David behandelt een studentenrel uit het Lampegat en Pico viert voor de verandering carnaval in Denemarken! Ook tijdens carnaval is er maar één vraag: Wat is waar en wat is een Sterk Verhaal? 

S2A2 - Landbouw & Veeteelt

S2A2 - Landbouw & Veeteelt

February 26, 2019

Pico, Sebas en David hebben alle drie en verhaal uit de agrarische wereld meegenomen. Pico vertelt over een kruising tussen een mens en een varken, Sebas neemt jullie mee naar een wasmachine race in Cadzand en tot slot waarschuwt David de luisteraars voor de dodelijke gevolgen van Farmville. Daarna rest er natuurlijk nog maar één vraag: wat is waar en wat is een Sterk Verhaal?    

S2A1 - Amerikaanse wetten

S2A1 - Amerikaanse wetten

February 19, 2019

David, Sebas en Pico hebben allemaal een verhaal uit het Amerikaanse wetboek meegenomen. Sebas vertelt over het kerstverlichtingseizoen in San Diego, David vertelt over de heilige status van de grizzlybeer en Pico leert ons dat je geen spullen moet verkopen in een provocerend hotdogpak. Wat is waar en wat is een Sterk Verhaal?

S1A12 - De dartspecial!

S1A12 - De dartspecial!

December 31, 2018

Een nieuwjaars dartspecial! Sebas vertelt David over drie cultfiguren uit de dartwereld. De verhalen liegen er niet om, dus jonge luisteraars moeten oren soms even dichtdoen. Desalniettemin een pareltje van een podcast!

S1A11 - Kersthitjes

S1A11 - Kersthitjes

December 24, 2018

David brengt de kerstsferen de studio in door middel van kersthitjes. Hij vertelt Sebas over drie bekende mensen die ooit een kersthit hebben gemaakt. Zo passeren Marijke Helwegen, David Hasselhoff en Piet Paulusma de revue. Zoals altijd zit er een Sterk Verhaal tussen. Weten welke? LUISTER DAN

S1A10 - Kunst & Kitch

S1A10 - Kunst & Kitch

December 17, 2018

David neemt Sebas mee in de wereld van kunst. Het gaat over Pablo Picasso die verdacht wordt van het stelen van de Mona Lisa, Andy Warhole die over zijn eigen kunst heen pist en Herman Brood die een rol speelde in Bassie & Adriaan. Wat is waar en wat is een Sterk Verhaal? 

S1A9 - Hoarders en verzamelaars

S1A9 - Hoarders en verzamelaars

December 10, 2018

Sebas vertelt David over 3 verschillende verzamelaars of zoals dat mooi heet: Hoarders. Het gaat over McDonalds speeltjes, opblaaspoppen en Donald Duck speeltjes. Natuurlijk is er eentje het Sterke Verhaal. Luister om de waarheid van de onwaarheid te onderscheiden!